Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumpen


Matte är ju kul
Men räkna
Alltid

Räkna bättre än att
Räkna med slumpen

Allt har en orsak min vän
Det är alla dagars sanning




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-09 00:10



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så även slumpen har en orsak förmodar jag och nog är det så, även om slumpen är högst oförutsägbar!
Svår matematik det där!
2014-03-12

  aol
så är det bra skriftat vännen,
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt