Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Dagarna är snart borta
och det är hög tid för oss

Att mötas

Du och jag

I dagens ljus

Ett möte
för att känna
om värmen finns där
i våra kramar

Ett möte
för att se
varandra i ögonen

Ett möte
för att lyssna
på våra hjärtan

Ett möte
för att länka
ihop våra ord


Ett möte
för att se
bakom år
och patina

Om vi faller i det mötet
så gör vi det tillsammans

och med omtanke
som fallskärm
landar vi ändå
mjukt och varligt







Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-09 10:19



Bookmark and Share


  agneta pichler
fint skrivet

2014-04-14

  Alva Johnsson VIP

Din styrka i Din framtoning gör säkert att Ni ej faller.
2014-03-11

  anits VIP
Mycket fina rader!
2014-03-10

  Angel of love
Ljuvligt fin text vännen.
2014-03-09

    ej medlem längre
jättefin..
2014-03-09

  Lars Hedlin
Verkligen bra och vackert framfört!
2014-03-09

  bumerang
Möte med fallskärm i ljus, efterlängtat, på tiden att det blir av.
Du diktar så vackert och innerligt.
2014-03-09

  stig wikman
VERY NICE
AND
BEAUTIFUL.

love that poem.

STOR VARM KRAM
TILL DEJ.
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP