Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Free my soul!

Please cut me down

So I can start living

 

Set me free so I can see

Don’t place me aside

 

I am drowning here

In the shadows I dwell

 

Perhaps I get messages from beyond?

From the other side it will reach froe

 

Let me out!  "Please Free my soul"




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-09 14:59



Bookmark and Share


  WyS VIP
Tycker om...free my soul!
2014-03-12

    ej medlem längre
Berörande, starka känslor
2014-03-11

  anits VIP
Mycket starkt skaldat.
2014-03-10

  louisegirl
Stark och berörande!
2014-03-10

    ej medlem längre
Stark o berörande vädjan..
2014-03-10

  Angel of love
Text som griper tag.
2014-03-10

  Carina Bendix
Mycket starkt och berörande.
2014-03-09

  bittemi VIP
Stark längtan!
2014-03-09

  Anna Nickolausson
ger mycket känsla och liv i orden gillas skarpt
2014-03-09

    ej medlem längre
Spännande skrivet, tänkvärd. Boken gav en surrealistisk känsla.
2014-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin igenkänningsbar text!
2014-03-09

  Maj-Lis VIP
Ibland önskar man de
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin