Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla ,stygga, charmiga killar och män!

Snälla killar kommer till himmelen.
Stygga till killar kommer till helvetet.
Charmiga, envisa män kommer hur långt som helst

 

 

 

 

 

Tjocka män bör gå på diet.




Övriga genrer (Kåseri) av Jean-Michel Orblin
Läst 510 gånger
Publicerad 2014-03-10 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin