Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit 3

Nu har vi diskuterat saken

I tvåtusen år

skrivit tusentals böcker

och fortfarande inte

kommit fram

till något vettigt svar


Vi har stridit I fjortonhundra år

mot våra egna bröder

och delat upp oss

I så många grupper

att alla tappat räkningen


och min grupp har rätt

alla andra fel


kanske

är det dags

och erkänna

att det blev

précis

som han skrev

från början


och att våra egon

spelat oss

ett stort spratt


Jag är en mycket

enkel människa

utan makt

inte mycket kunskap

har jag

heller

och kan bara tala

för mig själv


men jag är nog

benägen

att vända tillbaka

hämta en vit flagg

göra tawbah

låta tårarna

rinna nerför mitt ansikte

och säga till Gud:

inför dig

ger jag slutligen upp














Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-10 07:52



Bookmark and Share


  NiklasB
humble
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP