Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn och sanning

Vilken

kommer fortast

fram

en Mercedes

på motorvägen


eller en åsna

på en liten stig


är du dum på riktigt

det säger ju sig själv


javisst

men vissa människor

tycks tro

att hög hastighet

är ett mål

I sig själv


och att åsnan

aldrig

kommer fram

med det han

bär med sig


det

kallar jag dumhet

om något




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-10 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP