Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12 stegs erfarenhet


Jag förstår inte hur ni tänker

Ni säger:

du kan ju inte

bara ge bort det

så där

utan att kräva

något tillbaka

det är nog

som vi misstänkte

från början

du har inte

riktigt

alla hästar hemma


men

man kan bara

behålla det

genom

att ge bort det

och hur

ska jag kunna

begära något

tillbaka

för att ge bort

det någon

skänkte mig ?




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-11 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP