Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsamt kaos

Inuti dig
stod gevärspipor i givakt
den hand som sträcktes in
som letade sig fram
i svårtillgänglig mark
även din mors
alltså min
riskerade att brytas av

jag älskade den stund
när du somnade i min famn
liten och oskyddad
knubbig och varm
och inte kunde annat än luta dig
mot mig

och nu har du hittat hem
till ett ställe jag inte vill vara
inte kan följa dig
jag bara drömmer och förnimmer
de där små stunderna
när du var stilla
knubbig och varm
i min famn





Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-03-11 11:27



Bookmark and Share


  Drömfångare
Starkt och berörande o.O
2014-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Fin text från ett blödande modershjärta.
2014-03-16

  petter rost
Här stavar du till s a k n a d på ett alldeles drabbande språk. Vem det rör är inte likgiltigt, men det kan vi inte veta. Däremot får vi minst sagt förnimma den skärande ihåligheten i denna saknad efter "när du var stilla
knubbig och varm
i min famn ".
Läs gärna dessa ord högt...
2014-03-11

  Staffan Nilsson
Ömsint text om det smärtsamma i att se barnen bli sig själva.
2014-03-11

  Lars Hedlin
Skrivit med känsla och inlevelse!
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP