Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄTT INTILL

Idag är

en dag

då jag

behöver bli

omhuldad

 

få vara

liten

hos dig

utan

krav

 

få känna

mitt sinne

fyllas

av lugn

och ro

 

glömma alla

som vill ha

min hjälpande

hand

och mig

 

gömma

tankar

på andras

mående

tänka på  mitt

 

medan

du

håller mig

tätt intill

ditt hjärta

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-11 16:41



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Ja, vi ofta behöver det...
2014-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet. Sådana dagar måste vi ha för att ladda batterierna.
2014-03-11

    ej medlem längre
Vacker vädjan, lite oemotståndlig..
2014-03-11

  Lars Hedlin
En fin önskan!
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP