Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vridet


det är så obegripligt
det ljust röda
skavsårs glittrande
som vi så gärna lägger över hornhinnan
som vore vi kalejdoskåp
tvärt vridna
sönderskakade
flyende 
bort från munnars svärta
bort från hålrum fyllda av var
och annat obekvämt
tre trappor ner och långt bort




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-11 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP