Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek och hat

Igår

såg jag en liten flicka

på trottoaren

med en stor ballong

ett rött hjärta


hon höll den hårt

I sin famn

som om det var

det dyrbaraste

hon ägde


I mina drömmar

sköljde hatet

över mig

som en stor våg


kippande efter

luft

vaknade jag med ett ryck


jag vet inte

vad allt detta betyder


men bön

och tårar

hjälper


förr

eller senare

kommer man fram

till ett vägskäl


där man måste välja


den ena vägen

vill jag gärna gå


den andra

har jag redan

vandrat på


alla döda kroppar

längs vägen

vittnar om

vart den leder









Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-12 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP