Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker gå till botten med det här

Ödet är verkligen inte mig gunstligt.
Här sitter jag! Utan åror, segel
eller motor!
Faktum är att jag inte
ens har en båt!

Vill någon hjälpsamt skicka
mig en räddningsplanka?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-12 12:04



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
JADU ! Men sitter vi inte i samma båt allihop som jorden är en farkost i universum
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP