Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6:36] Inga andra än de som lyssnar [med hjärtat] kan besvara [kallelsen till tron], och ingen annan än Gud kan väcka de [andligen] döda till liv. Och till sist skall de föras tillbaka till Honom.


Är man stark måste man vara snäll

Nej du

så enkelt

kan det inte vara


och I så fall

skulle vi ju

bli klokare

och klokare

för varje bok

vi inte skrev


varje tanke

vi inte tänkte


och till sist

skulle vi få fråga

en dum björn

om råd


hur fan

skulle det se ut


nej jag litar mer

på min hjärna


det förstår ju

vilken idiot

som helst


att man inte

kan tänka

med en muskel

vars enda uppgift

är att pumpa

runt blod














Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-12 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP