Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kära demoner


Jag är snart utblottad
Nedvärderad
Som ni vill

Som demon bör man väl
Ge sig på någon
Svagare

Som demon bör man väl
Fatta sina begränsningar

Jag läser Vargens hymn
I det att ni flyr
Som de fega kryp
Ni alltid varit




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-12 23:13



Bookmark and Share


  aol
jag tänker härpå en vän som anfäktades av demoner, han gjorde dom till sina vänner,oerhört gripande ,
liksom din skrift ruskade mitt inre, kram,
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt