Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hugg-dårar-hugg


Bland träden som finns kvar


Vem bryr sig om oss numer?
Vi som behöver skogar
Bland träden som
Finns kvar


Lever vi som en gång
Skapades att låta er
Leva


Motorsågen smattrar
Vinsten får dina
Barn betala

Eller hur?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-12 23:26



Bookmark and Share


  Peter G VIP
de illegala avverkningarna ökar i världen, den är ofta koncentrerad till skogsområden med hög biologisk mångfald såsom urskogarna i Ryssland och tropikskogarna i Amazonas där skurkar avverkar regnskog på nätterna i nationalparkerna. De kapar ner jordens lungor utav ren girighet medan vi kvävs av syrebrist...
2014-03-15

  HelenaW
Kluven då jag är bonnjänta som är uppväxt med att vara i skogen och jobba. Både med att röja, gallra, hugga för att tillslut plantera.. Men avverkningen som sker i regnskogen är ju nåt helt annat..

Bra skrivet.
2014-03-15

  Nina.H
så sant.. vi måste värna om vår natur.
2014-03-14

    ej medlem längre
SANT...
2014-03-13

  Rozsi.kovacs

Bra Micke man riktigt känner hur
syresättningen minskar, och undran
om vad som händer i vår värld
kryper närmare, dags gå ut o krama
träden medans de lever....
2014-03-13

  aol
rugigt bra sant skriftat nånstans ska priset betalas,
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt