Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfusion

Nej

återigen

nej

jag förstår mig inte

på dig


ena minuten

säger du

att du alltid

har ett val


andra minuten

att du aldrig

haft något val


att Gud skrivit

din väg

och att du är tacksam


för om du själv

fått bestämma

hade du

valt en mycket lättare

väg


och inte fått

sorg

smärta

och ensamhet


hur kan någon

vettig människa

påstå

att han inte vet

vad som är bra

och vad

som är dåligt


det är inte upp till mig

att avgöra

säger du


och varje gång

jag frågar

efter ett någorlunda

vettigt svar

så svarar du

med en dum jävla

barnvisa

som ingen begriper


nej

du är fullständigt

förvirrad

för hur

kan man säga:

det jag strävar efter

är att

inte veta

någonting


Nej

frågar du mig

gjorde läkaren

ett stort misstag


när han sa:

nu

är du fri


















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-13 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP