Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG KAN DU DÖ

Om jag

så grävde

en grav

genom jorden

till Kina

 

skulle

du

sticka upp

ditt

svarta tryne

 

självbelåtet

banka

skiten

ur alla

drömmar

 

kräva

kyssar

du inte får

men tar

ändå

 

kladda på

min kropp

utan lov

men göra

ändå

 

aldrig

kan jag

begrava dig

aldrig

kan du  

 

bara

fortsätta

leva

i mig




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-16 17:53



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Starkt och utan omsvep! Så bra skrivet
2014-03-17

  Lars Hedlin
Gillas mycket bra framfört!
2014-03-17

    xilenie
obehaglig igenkänning. snyggt och starkt!
2014-03-16

  Petter Wingren
Frustration inför det faktum att en delpersonlighet aldrig kan dö. Återstår alltså att hitta strategier för att leva med honom, rent av ha nytta av honom.
2014-03-16

  Hon kallar sig poet VIP
Fantastisk, rakt på. Och upplägget är perfekt!
2014-03-16

  Tess74
Gripande skildring om hur saker sätter spår i en människa <3
2014-03-16

  Angel of love
Så mörk och starkt bra!
2014-03-16

  Alicia Stenfors
Starkt.
2014-03-16

    ej medlem längre
Stark text med mörka toner - applåd..
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP