Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ganska nöjd.............



I dag känner jag mig

ganska nöjd

med det jag uträttat.


Hoppas känslan finns kvar

även i morgon

och nästa dag
och nästa dag
och nästa..................




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-13 19:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Så skönt att få känna sig nöjd med det man uträttar.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP