Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passus

Guldet sålt
gården med
bilen kvittades
mot skatten

krigas över
världen
energier blir
en timme svart

hunden fäller
ser en film
bortsprungen
är katten

journalisten skjuten
mat är fusk
förnybar flodvåg
Malmö blöder

lägger skalen
i kompost
dricker eko vin
sover gott på natten




Fri vers av Karinw
Läst 418 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-13 22:20



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Gillar kort och starkt.
Världsläget sådär och vi en del av detta. klart.
2014-03-16

  Lena Själsöga Keijser
"egentligen"

är detta en tidning

du ger "nyheter" utan personliga värderingar

fascinerande
2014-03-14

  Petter Wingren
Orientering i det mentala nuet där världshändelser och bortsprungen katt ligger på samma nivå
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw