Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi flyger högt

 

Vi flyger högt så väldigt högt

Vi dansar vilt uppe hos solen

 

Vi flyger högt så väldigt högt

Vi stannar länge uppe på månen

 

Vi vet inte om

Vi vet inte när

Kanske vi ändå måste betala

 

För att få vara hos solen

För att få vara på månen

 

För att få vara med varandra

 

Det enda vi vet är nu

Det enda vi ser är vi

Det enda vi hör är vi

 

och att änglarna sjunger

när vi kramas...

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-14 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert ömt och varmt ;)
2014-03-15

  anits VIP
Så fint skriven kärleksdikt.
2014-03-15

  bumerang
Tänker "passion" och sen
Så sensuellt. Mmm
2014-03-14

  stig wikman
SO
WONDERFUL.

KRAM Å
STOR
APPLÅD
TILL DEJ
2014-03-14

  Angel of love
Galet fyllt med vacker kärlek.
Så glad för din skull <3
2014-03-14

  Nina.H
Euforiska toner!! Härligt om kärleken!
2014-03-14

    ej medlem längre
Så skriver en som är kär - jättefint..
2014-03-14

    ej medlem längre
vårsöt!
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP