Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ONE


Youandme









Vi dansar
du

och
jag

tills solen

går upp

vi är insvepta

i den underbara

natten nu

Vi ska leva
tills

solen inte lyser
mer

Älska andas njuta
den tid

vi är kvar

här

Spara aldrig
på mej

förbruka
känn och

ta för dej

livet är

så kort




Prosa av Lars Gullberg
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-14 19:12



Bookmark and Share


  Connie
Skön text som dansar iväg med mig!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg