Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ha-Satan al-Shaitan fuck you


Hoka hey!

På ett sätt

kan man säga

att jag talar för dem

som inte längre

kan föra sin egen talan


Alla de

som han drog med sig

I döden


kanske

var det för att jag skulle berätta

om helvetet

som jag släpptes ut

därifrån


kanske

är det bestämt

att jag måste återvända

för att lära mig

något mer

vad vet jag


om jag tänker för mycket

på det jag såg där

och inte tvättar mitt hjärta

I bön

blir jag en tickande bomb


säg ett illa valt ord

och jag exploderar



Stå tätt

tätt I er bön

annars kommer han mellan er

sa profeten

och han borde ju veta


tro mig

eller inte


men den bild

han målar upp

som lovar rikedom

och skönhet

I detta livet


är I själva verket

ett illaluktande

ruttnande lik

slängt I en grop


ett slagfält

man mycket sällan

kommer tillbaka

ifrån


ett krig

mot Gud

och det mänskliga

hjärtat

som binder oss samman

till en enda kropp


Men vi lurade honom

spelade honom ett spratt


både Gud och jag skrattar

för plötsligt en dag

drog vi på oss

hans fienders kläder

och stod på andra sidan


det var ett trick

den dumme jäveln

var för enfaldig

att förstå


till den dag

vi drar vårt sista andetag

kommer vi att kämpa

mot honom


och han vet

att han förlorat





















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-15 06:30



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
rätt så bra.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP