Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havshjul





så andas havet
vi ser havet andas in
andas ut
vi kallar det vågrörelser
vågor
havet vågar

havet är en cirkel
ett hjul
havet andas
rör sig
når botten driver upp
kornen
sand
minnen
sådd
må vara att dessa når stranden

spirar de
eller
drar bort

havet rör vid
varandras strömmar
om vi ser havet vara vågor vilka lappar över varandra
havet rör vid varandras strömmar
rörelsen är icke undergiven

och är den undergiven är det
under
givet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-15 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Dofter som renar det inre fint!
2014-03-16

  Yeppis
Finfin skriven
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser