Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål

Hål.


Ni grävde här. Det var rost på spaden.

Hål.
Det är hål.

Jag skriker men det fattas en ton.





Det är hål.




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-16 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall