Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AlDrIg

Drar mig undan
Vill inte synas mer
Vill försvinna
utan kommentarer från er

Inte höra
Inte se
Inte vara
Inte känna

Drar mig undan
från er
Ni lär inte se mig mer
hur mycket ni än ber

Aldrig igen...




Fri vers av Malin Johansson
Läst 365 gånger
Publicerad 2004-08-23 17:51



Bookmark and Share


  Jasmine
jätte bra dikt, en av dem bästa jag läst från dig.
2004-10-09

    nilla
bra!! Verkligen bra och jag kan känna igen mig i den!=)
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.