Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är bara förvirrad


något obefintligt

 


det var det här med meningslösheten

och allt det andra

det här med avundsjuka

och hur den får mig att se rött

 

(och jag är van vid att blöda

men inte ur ögonen)

 

och vi letar nålar i en höstack

och efter en miljon höstrån

glädjer vi oss åt en nål 

så säger vi att det finns lycka i allt

 

sen hatar vi bondgårdar

resten av våra liv

 

 

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-03-22 20:52



Bookmark and Share


  Pestri
Den var fin.
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN