Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilska



Som dagen blev
När helvetet bröt ut

Och de iskalla istapparna
Yrde över ditt huvud

Och ilskan
För dig stod i centrum

Och som vanligt

Somnade dina lekamen
Som om inget hade hänt




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-03-22 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn