Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar och min själ.




Världen utanför. Mitt hem av väggar.

innanför min kropp
är min värld, mina tankar och min själ.

Behöver inga tavlor
på väggarna.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-07 12:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och fundera på.
Avslutet får mig att tänka på att det räcker med inre minnesbilder.
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg