Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du också smaka!?

Tar stunden och ger den mening

Värmer tanken med någon speciell

 

Älskar att leka med underbara drömstunder

Där kan man vara fri att göra som man vill

 

Tar för mig hungrigt av det goda

Säg mig vill du också smaka!?

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 259 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-03-16 14:37



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Åter Mindfulness - "här och nu" vilket du beskriver fantastiskt bra med denna dikt.
2014-03-22

  anits VIP
Underbar poesi.
2014-03-17

  ULJO
Underbart poetat
2014-03-17

  bittemi VIP
Ja, så härligt livsbejakande!
2014-03-17

  Angel of love
Underbart härlig text. Livet är till för att njutas.
2014-03-17

    Dan Myrbeck
Bra - instämmer!
Stämmer också bra med aforismen
på din sida!
2014-03-17

  Maj-Lis VIP
Härligt...älskar att leka
2014-03-17

  Anya VIP
Uppfriskande. tycker särskilt om ordet drömstunder.
2014-03-17

  ~LillMarlene Landen~
Inbjudande ! Väl ordat!
2014-03-16

  Anna Nickolausson
inbjudande tankar
2014-03-16

  Rozsi.kovacs

Men så underbar och läskande
2014-03-16

    ej medlem längre
Härligt!
2014-03-16

  Teresia Ridell
"Tar stunden och ger den mening" Helt underbara ord i en lysande mening !!
2014-03-16

  louisegirl
Härligt!
2014-03-16

    ej medlem längre
Att få leva ut sina drömmar...så underbart...
2014-03-16

    ej medlem längre
Smaskigt :)
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin