Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is


månen som
la sig
för hennes fötter
och solen som brann

ur hennes hand

ur hennes hår
vinterns kras i barken
släden
hästarna

ynglingen i
brynja
springande
ur blixtars ögon

bredvid





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-16 19:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP