Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bön


Låt mig vakna



Min Gud
Låt mig vakna
Innan livet
Jag fick

Går om intet




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 590 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-03-16 20:43



Bookmark and Share


  princess in the new world
Fint & tänkvärt!
2014-05-04

  Lione
Oj, vad fint skrivet.
2014-04-27

  H.C.B
vilket är värst - vackna upp i en fyllecell. Där man bankar och slår. Eller vackna upp med en kateter på AVC?
2014-04-12

  bumerang
Ett ord - många associationer .
"Vakna"
Så tänkvärt.
2014-03-28

  Johan Strömstedt
Med få ord skapar du en livstid, berör.
2014-03-27

  HelenaW
Du är vaken, du bara inte vet om det.. ;)
2014-03-19

  aol
,den tanken borde delas av oss alla, kram vännen,
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt