Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ge dig

.

En spegel som unikt speglar tillbaka
den unika som speglar sig.




Fri vers av Mejja
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-03-22 16:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken underbar spegel...med kärlekens varma glasyta..
2006-03-23

  Jojo
Vackert och fullt av ömhet och omtanke.
2006-03-23

  rebecca d
vilken härligt ordlek för att visa på något väsentligt: att vara unik och att bli unik i den andres blick och sambandet....
2006-03-22

  Rachel Roth
en kärleksfull tanke och önskan
det är min övertygelse att vi
männskor kan bli sådana
speglar för varandra...

så småningom
2006-03-22

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mejja