Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att skita i andra varelser


Skit i dig själv




Övriga genrer (Satir) av Carl Mikael Fäldt
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-16 23:23



Bookmark and Share


  bumerang
Oj, det var djupt. Tänker reflektion.
I mina ögon blir det till en omöjlighet.
Handlar det om acceptans?
2014-03-17

  aol
lika bra så, älskar man några bra sidor inom sej själv är det lättare att gilla några bra sidor hos andra,
2014-03-16

    ej medlem längre
sant..
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt