Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus


Jag betackar mig din inblandning


Var du än går följer ondskan
I dina spår

Varthän du än vänder dig
Ser du samma oärliga
Trynen

Låt oss vara i undret
Där vi lever

Du och Jag




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-16 23:32



Bookmark and Share


  aol
gillas bra skriftat,
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt