Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skapade livet mitt


Lät mig få en vandring genom ett liv
Ett liv jag inte varit man nog att
Högakta

När mörkret faller i mina ögon
Skaldar jag tacksamhet
Till dig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-17 00:19



Bookmark and Share


  HelenaW
Så vacker..
2014-03-19

  bumerang
Starkt och vackert från en blick som lyfts och lyfter.

2014-03-17

  Rozsi.kovacs

fin o ödmjuk insikt full av tacksamhet
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt