Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikenheten


Snikenheten har inga gränser
Den är i verklig mening
Multikulturell

Snikenheten går att projecera
Bortförklara

Men den lever sitt eget snikna liv
I alla människor
Med vissa undantag




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-17 00:28



Bookmark and Share


  bumerang
Ja, den finns, lever som ett utropstecken - för mig att
hålla mig medveten om.
Den gör ingen människa glad.

2014-03-17

  Rozsi.kovacs

Jag snikenhet so oerhört hemskt,
och egocentriskt och fult.Fram med
mer generösa toner, bra framlyft
Micke
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt