Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Costa Meloneras

 

Vi kom så nära
a
tt jag kände din huds värme 
strax utanför den sommartunna blus 
som skylde min solbrända nakenhet 

affektiva vindar var så påtagliga 
att de kunde skymtas
med blotta ögat 

djupet i blickarna 
fick omvärlden i stunden
att stilla blekna 

Doften av dig fyllde mina lungor 
då du lutade dig fram
och viskade 

vi kom så nära då
men aldrig intill

att vi aldrig därifrån
är långt ifrån
nu

 




Fri vers (Fri form) av ~LillMarlene Landen~
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-17 07:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sol.. sommar.. brunbränd hud... på semesterö ... då är man mottaglig
2014-03-22

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-03-17

    ej medlem längre
Vemodiga mjuka ord..så vackert.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene