Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt kroppsspråk

 

Ditt kroppsspråk får mig att

förstå vem du är när dina ord tystnat.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-17 13:55



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ja, det är skickligt att få fram en situation på bara två rader. Mycket följsam text. Bravo Jenny.
2014-03-25

  Lars Hedlin
Bra insikt!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP