Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna sjunger om kärleken

Jag hör hur fåglarna sjunger
i dag igen
en sång om glädje
och om kärleken

Jag känner hur dina tankar
smeker min kind
som den ljuvaste sommarvind

Jag känner hur din kyss
möter min
så mjuk och len

Jag ser att eldar tänts
under våran lyktas sken

Jag vill att du tar mig i din famn
och viskar orden som vill ha mer

I dina ögon syns mitt namn
och jag kan höra
känslorna jag ser






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-03-18 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvliga ord du skapat till en vacker text!
2014-03-19

  Bo Himmelsbåge
Fin, romantisk o ömsint kärleksdikt!
Vackert rimmad!
kram
2014-03-19

  anits VIP
Vacker kärlekspoesi!
2014-03-18

    ej medlem längre
Underbart, om kärleken.
2014-03-18

  Lars Hedlin
Känslan berör fint!
2014-03-18

  bumerang
Du sätter ord på det mest intuitiva och lyfter kärleken till oanade höjder via språket. Självupplevt eller inte så känns det övertygande.
2014-03-18

    ej medlem längre
Kärlekspoesi med värme - fint..
2014-03-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
jaaha ! man bara tappar andan av er romantiska intuition,och blir medvetslös av edert leende
2014-03-18

  Angel of love
Så underbar din kärlek är. All lycka och värme till dig <3
2014-03-18

  stig wikman
UNDERBART
SOM VANLIGT
NÄR DO
POETERAR.

KRAM Å APPLÅD.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP