Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trägen vinner





Öppnade fönstret
våren ramlade in

haltande
på ett ben

hade hoppat över många hinder




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-19 09:10



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Den var kul /kram
2014-03-22

  SatansSon VIP
rolig.
2014-03-20

  Alicia Stenfors
Vilken bild!
2014-03-19

  Angel of love
Behövs pysslas om så den starkt kan komma tillbaka.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP