Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrede



Min vrede är bara min
Kan aldrig lasta dig

Min vrede är min
Känsla när allt

Går mig oväl


Min vrede är bara min
Vill inte belasta dig

Min vrede är bara min
Känsla av bristen

Som går oss oväl




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-19 16:45



Bookmark and Share


  bumerang

"oväl", det välfunna ordet
kryddar texten.
Vrede f.ö. är väl nödvändig att passera på en känsloskala.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt