Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så i vårens tid


Så dina frön
Låt livet
Fortgå


Så dina frön
Men tag hand
Om dem




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-19 23:21



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Gillar!
2014-03-24

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2014-03-21

  bumerang
Ja, i en annan verklighet skulle bara de som "tar hand om" få nåden att så. Ett tänkvärt perspektiv.
2014-03-20

    ej medlem längre
FIN o tänkvärd...
2014-03-20

  aol
så sant vännen,
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt