Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envisa vinter..



Denna envisa

vinter

som kämpar emot

aldrig ger upp.


Önskar att

jag själv

vore bara

hälften så uthållig.





Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-03-20 08:13



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin knorr i slutet!
2014-03-25

  Bo Himmelsbåge
Ja... vintern är envis ... men nu får den väl i alla fall ge sig...!!!
Fint skrivet om uthållighet!
2014-03-25

    ADI Nehlin
..fint skaldat..men nu har den gett upp (hoppas jag :-)
2014-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det skulle man önska sej...men den får allt ge se till slut...
2014-03-23

    Annika J
Visst har du rätt i din önskan! Fin överraskningseffekt!
2014-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en önskan de flesta av hos har.
2014-03-20

  stig wikman
FINT
FÖRMEDLAT.
MONICA.

KRAM Å APPLÅD.
2014-03-20

  anits VIP
Så fint skrivet om den envisa vintern
som gör allt för att stanna kvar, nu får vi hoppas att den snart ger med sig, så vi äntligen får njuta av våren.
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP