Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLICKA MIG REN ....

Vill du

slicka mig

ren

 

med

kärlekens

tunga

 

tills

jag står

pånyttfödd

 

darrande

av

lust

 

i ljusa

tankar

klädd




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-20 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding, moget och klargörande, med stark textkontroll
2014-03-21

  Lars Hedlin
Hetta som känns vibrerandes ....
2014-03-21

  ULJO
UNDERBAR KÄRLEKSPOESI. KÄNSLA OCH PASSION, SÅ VACKERT
2014-03-20

  Petter Wingren
Laddat, ljust, vackert som alltid i enkla kläder
2014-03-20

  M M Mannheim VIP
Underbar erotisk poesi! Var ska vi träffas?
2014-03-20

  Toalettpoeten
Härligt! :)
2014-03-20

  stig wikman
UPPHETSANDE
TEXT.
SOM GÖR MIG
LITE K-T.

APPLÅD
Å
KRAM.
2014-03-20

  Tess74
Ljuvlig erotik
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP