Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots detta

 

... och ändå lever vi alla
andas vi i transporten genom detta rum
av många världar och oändliga möjligheter
lika sökande som sonder
i de djuphavsgravar där kanske inga skedar finns
och heller ingen marmelad
men där allt i all sin stillhet
har samma form som mjukt
och den öppnade frågans värme

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP