Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna livets mysterium

 

 

Ännu en gång

har jag mött livets mysterium.

Ännu en gång 

ser jag livet som en gåva.

 

Döden skrämmer inte längre

när livet ännu en gång möter en.

Det är en upplevelse

som inte många i världen

förstår.

 

Jag vandrade på ett stort fält

och såg tiden framför mig.

 

Men plötsligt blev det trängre och tängre

för att så bli trångt.

 

Där inne i detta trånga utrymme

fanns så, svaret

på livets mysterium.

 

Men oftast så räds vi

det trånga och det mörka.

 

Och gått miste om

svaret!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-20 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP