Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om behovet av beröring

Att huden är så känslig.
Och känsligheten bara ökar med åren.
Liksom behovet av beröring.

– Jag är oberörd, säger man,
men menar det förstås inte bokstavligt.
Alla är någon gång berörda.

När insidan rörs kräver huden sitt.
Som vätskan i kommunicerande kärl
balanserar kroppskontakten ångesten.




Fri vers av Hans Lundgren
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-03-22 20:52



Bookmark and Share


  Therés
mycket klokt skrivet.
2006-04-03

  Last Word Spoken
Ja, så sant som sagt! Ingen är
annat än blott bokstavligt oberörd.
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans Lundgren