Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gården

den tidiga solen
på fasaden

den skarpa kontrasten
skugga och ljus

den hundraåriga
arkitekturen
den gnistrande
putsen

är ett konstverk
i sig




Fri vers av Hans Lundgren
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-04-17 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Lundgren