Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varthän

Varthän
kartan ritas om
den invanda tryggheten
har fått sig en törn

Varthän går vandringen




Fri vers av AA VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-21 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP