Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om......

Vår nutida arbetsmarknad
matchar inte unga människor
trots utbildning som anses
vara nyckeln
finns inga jobb

Arbetsgivarna väljer och vrakar
de har makten
de nyutexaminerade
står sist i kön

Du ska vara 22 år
och ha 15 års yrkeserfarenhet
en omöjlig ekvation

För 50 år sedan
räckte det med studentmössa
då öppnades porten
till vuxenlivet




Fri vers av AA VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-21 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP